avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua...am fost executat silit în anul 2013...mi s-a pus poprire pe salariu la firma la care am lucrat pana în ianuarie 2015, atunci cand am facut si ultima plata catre executor...ulterior am plecat din tara si m-am intors recent...urmeaza sa ma angajez la o alta firma...executarea silita continua si in momentul de fata??? Mentionez ca in tot acest timp nu am fost notificat de catre executor in nici un fel...mai sunt urmarit pentru restul sumei de plata avand in vedere ca in ianuarie 2018 s-ar implini 3 ani de cand am facut ultima plata catre executor? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare ContSters444404 ContSters444404 Buna ziua...in luna septembrie 2013 am fost executat silit pentru un credit neachitat...in luna februarie 2014 am primit la firma unde lucram poprire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata razvan22 razvan22 buna seara in mai 2012 am facut un credit la banca(credit nevoi personale) in valoare de 4500 lei si nu l-am mai putut achita ultima suma depusa a fost in ... (vezi toată discuția)