multumesc pentru raspuns,contestatorul reclama ca nu a fost instintat de licitatie,deci eu sa fac o intampinare ? sa cer respingerea contestatiei ?si sa aduc dovada de la executor precum ca a fost instintat despre licitatie ?
multumesc pentru raspuns,contestatorul reclama ca nu a fost instintat de licitatie,deci eu sa fac o intampinare ? sa cer respingerea contestatiei ?si sa aduc dovada de la executor precum ca a fost instintat despre licitatie ?
Bună, sunt adjudecatar al unui imobil, am intabulat (nu sa notat contestația la cartea funciara) sa făcut contestație la procesul verbal de licitaţie, acum la al 4 termen văd ca sunt trecut ca intimat, probabil ca o să viu introdus în cauză, întrebarea mea este.... Sunt obligat să mă prezint cu avocat la proces? Este în regulă dacă sunt chemat ca intimat? Sincer după 4 luni nici nu mă mai interesează hotărârea, vreau să se termine mai repede
buna ziua,sant propietarul uni imobil cumparat la o licitatie,in cartea funciara imi apara un proces notat,vreau sa radiez aceasta notare,deci cum pot eu sa scot sentinta in acest proces fara sa fiu parte
Buna,sant adjudecatarul unui imobil cumparat la o licitatie,imobil ipotecat la banca acum 3 ani,au mai fost 2 sau 3 licitatii inainte,dupa cateva zile de la adjudecare sa facut contestatie la executare,intrebarea mea este
1.
cat timp dureaza pana se solutioneaza contestatia ?
sa presupunem ca contestatia este neintemeiata( lipsa instintare debitor)
2
daca contestatia este intemeiata in cat timp primesc banii inapoi ?