avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca daca nu am fost parte in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca daca nu am fost parte in proces?

buna ziua,sant propietarul uni imobil cumparat la o licitatie,in cartea funciara imi apara un proces notat,vreau sa radiez aceasta notare,deci cum pot eu sa scot sentinta in acest proces fara sa fiu parte
Cel mai recent răspuns: Cibo , utilizator 07:59, 5 Noiembrie 2017
Notati nr.dosarului ce apare in CF si mergeti la Judecatoria unde s-a judecat procesul, La registratura completati o cerere (tip) atasati chitanta in original de 5 lei ( taxa timbru) si solicitati copie legalizata dupa hotararea cu pricina, dupa ce a ramas definitiva si executorie. La rubrica "subsemnatul" intrebati functionara ce nume sa treceti, al dvs sau al unei parti din proces.
Cu sentinta mergeti la OCPI pt radierea notarii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
si daca la subsemnatul pun numele unie parti din proces....cum ridic hotararea ,ma gandesc ca la ridicarea sentinte trebuie un act de identitate
cel mai bine e la "subsemnatul "sa va scrieti numele dvs si in paranteza calitatea de adjudecatar Poate va cere o copie xerox dupa sentinta si cum justificati ca nu o aveti?
La ridicarea copiei legalizate nu va cere niciun act. O ridicati de la "arhiva"
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
am depus cererea si am atasat copie dupa actul de adjudecare,multumesc,spersa primesc sentinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul ilfov a pus sechestru dupa ce imobilul a fost adjudecat liber de sarcini mariusbitoi mariusbitoi Subiect: Tribunalul Ilfov mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un apartament am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are ... (vezi toată discuția)
Refuz intabulare act adjudecare de catre ocpi sector 3 elenaeu1 elenaeu1 Am prmit respingere intbulare act adjudecare dupa acelas motiv \" nu am facut dovada platii impozitului pe transfer de proprietate, \"- un text de lege care ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum interpretați următoarea speță. Contract de închiriere pentru un spațiu, respins de către OCPI la înscrierea în CF art.888 NCC (motivul că nu ... (vezi toată discuția)