avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Tribunalul Ilfov a pus sechestru dupa ce imobilul a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Tribunalul Ilfov a pus sechestru dupa ce imobilul a fost adjudecat liber de sarcini

Subiect: Tribunalul Ilfov mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un apartament

am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are procese penale cu DNA si dupa ce am intabulat provizoriu(aveam act de adjudecare in 26.11.2014) curge un termen de 30 de zile de contestatie (mentionez ca nu au fost), dar pe 30.12.2014, la 5 zile dupa expirarea termenul de contestatie, Tribunalul Ilfov trimite la OCPI adresa si noteaza ,,menținerea minutei unei sentinte penale(sechestru), minuta care nu a fost notat niciodata conform extraselor de carte funciară, dar Ilfov cere menținerea... Pe 24.02 depun intabularea definitiva si peste 3 zile cand ridic incheierea,OCPI imi comunica aceasta incheiere ca a fost notat acest sechestru, toate celelalte sarcinii fiind radiate. Deci intre intabularea provizorie si cea definitiva exista o portita nefavorabila si dezavantajoasa pentru noul adjudecatar. Am sechestrul notat in cartea funciară, am deschis proces la Judecătoria Pitesti, instanța imi respinse cerere pe motiv ca nu ar fi întemeiată....Imi poate recomanda cineva un avocat care sa ma reprezinte si care a avut de-a face cu asa ceva? Am fost cumpărător de buna credința iar la vremea licitației nu apărea acest sechestru. Are cineva idee ce trebuie facut?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Dna mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un apartament mariusbitoi mariusbitoi am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are procese penale cu DNA si dupa ce am intabulat provizoriu(aveam act de adjudecare in ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica madara81 madara81 Care sunt etapele si termenele de contestare in cazul vanzarii la licitatie publica a unui imobil? (vezi toată discuția)