avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DNA mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DNA mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un apartament

am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are procese penale cu DNA si dupa ce am intabulat provizoriu(aveam act de adjudecare in 26.11.2014) curge un termen de 30 de zile de contestatie (mentionez ca nu au fost), dar pe 30.12.2014, la 5 zile dupa expirarea termenul de contestatie, DNA trimite la OCPI adresa si noteaza minuta unei sentinte penale. Pe 24.02 depun intabularea definitiva si peste 3 zile cand ridic incheierea,OCPI imi comunica aceasta incheiere ca a fost notat acest sechestru, toate celelalte sarcinii fiind radiate. Deci intre intabularea provizorie si cea definitiva exista o portita nefavorabila dezavantajoasa pentru noul proprietar. Ramane sa depun o cerere cu explicarea spetei catre Tribunalul Ilfov-Biroul sectiei penale prin care sa le cer o dispozitie de ridicare..... Procedez corect? Sau are cineva idee ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 22:16, 9 Martie 2015
Puteti sa faceti demersul amintit insa personal nu cred ca astfel veti putea ridica sechestrul respectiv...
Buna seara. Stimate domn referitor la relatarea dvs eu vad 2 scenarii: uno- se poate sa faceti parte in calitate de proprietar al unui bun obtinut pe cai nelegale din cele 10 procente pe care DNA-ul si Ministerul Finantelor Publice sustin ca le-au recuperat de la cei care au prejudiciat statul si atunci aveti ghinion...se poate sa fi fost pacalit:slap: cand ati cumparat imobilul si secundo-......atunci cand esti de buna credinta si vrei sa ajuti un prieten #-o.....sincer vreau din tot sufletul sa ma insel in priviinta a doua.... Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul ilfov a pus sechestru dupa ce imobilul a fost adjudecat liber de sarcini mariusbitoi mariusbitoi Subiect: Tribunalul Ilfov mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un apartament am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are ... (vezi toată discuția)
Ridicare sechestru asigurator aditzu1979 aditzu1979 Buna seara.Am cumparat prin licitatie acum 1 an de zile un apartament care era ipotecat la o banca si avea sechestru asigurator de la parchet deoarece fosta ... (vezi toată discuția)
Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)