avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Beterisa

Activitate Beterisa

Bună ziua. M-ati putea informa cu niste firme serioase de consultanta in credite.?
Răspuns la discuția Executare silita
Nu am declarat.va multumesc!
Bună ziua. Am un teren extravilan neintabulat cumpărat cu contract de vînzare cumpărare pe care am construit o casă. Nu am acte pe casa. La primărie plătesc impozit atît pe teren cit si pe casă. Sunt executata silit la un imprumut in chf de 35500chf si poprire pe salar din 2016. Exista posibilitatea sa imi ia banca terenul si casa?
Bună ziua. Am un teren extravilan neintabulat cumpărat cu contract de vînzare cumpărare pe care am construit o casă. Nu am acte pe casa. La primărie plătesc impozit atît pe teren cit si pe casă. Sunt executata silit la un imprumut in chf de 35500chf si poprire pe salar din 2016. Exista posibilitatea sa imi ia banca terenul si casa?
Răspuns la discuția Executare silita
Suma este de 35500chf
Am act de vînzare cumpărare pe teren dar nu l am intabulat.
Dar plătesc impozit la primărie si pe teren si pe casa
Buna ziua! Am o poprire pe salariu de in 2016 la un imprumut in chf la Piraeus Bank. Am si un teren extravilan la care am contract de vînzare cumparare si o casa construită pe el la care nu am acte pe casa.La primărie plătesc impozit pe pămînt si pe casă. Exista posibilitatea sa imi ia banca terenul si casa?
Dacă, da ,ar putea sa-mi ia, ce as putea face? Pot să vînd terenul copilului meu care are 15ani.se Poate? Si casa? Cum sa procedez?
Răspuns la discuția Teren extravilan
Dacă vînd terenul copilului meu care are 15ani.se Poate? Încă nu mi s a pus poprire pe teren ci doar pe conturi.
Terenul figurează la primărie, plătesc impozit. Poprirea este deja pusa pe venituri si conturi,Dacă s ar putea sa vand băiatului terenul îmi mai ia banca terenul?
Am un teren extran care nu l am intabulat, Poate banca sa m- l ia in situatia in care sunt executată silit pe venituri?