avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Teren extravilan
Discuție deschisă în Executare silită

Teren extravilan

Am un teren extran care nu l am intabulat, Poate banca sa m- l ia in situatia in care sunt executată silit pe venituri?
Cel mai recent răspuns: Beterisa , utilizator 18:31, 25 Octombrie 2017
Aveți rol, figurati la primărie? Dacă da, răspunsul e "Da".
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
avvalentina, utilizator
Dacă vînd terenul copilului meu care are 15ani.se Poate? Încă nu mi s a pus poprire pe teren ci doar pe conturi.
Terenul figurează la primărie, plătesc impozit. Poprirea este deja pusa pe venituri si conturi,Dacă s ar putea sa vand băiatului terenul îmi mai ia banca terenul?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
Beterisa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii banci, executare silita imobil neintabulat luminitatoma luminitatoma Subiectul :credit de nevoi personale, neachitat la timp din cauza inposibilitatii de plata, cauzate de cresterea mare si repetata a tuturor costurilor, hrana, ... (vezi toată discuția)
Executare credit ipotecar adrianaadriana adrianaadriana Buna ziua, care este procedura de executare a unui credit ipotecar? in momentul de fata am conturile poprite si nu am primit nici o notificare in acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita Beterisa Beterisa Buna ziua! Am o poprire pe salariu de in 2016 la un imprumut in chf la Piraeus Bank. Am si un teren extravilan la care am contract de vînzare cumparare si o ... (vezi toată discuția)