care este procedura de executare a unui credit ipotecar? in momentul de fata am conturile poprite si nu am primit nici o notificare in acest sens.
1 .daca au pus poprire pe conturi asta inseamna ca au scos si casa la licitatie?
2. in momentul cand am luat creditul am avut un teren ( cu care nu sa garantat dar au cerut o copie dupa actul de proprietate) intre timp acesta a fost vandut, daca banca nu recupereaza bani din licitatie se poate indrepta catre acel teren care este vandut?
Multumesc!
De fapt, raspunsul este NU. Daca terenul nu mai este in patrimoniul dumneavoastra, nu poate fi urmarit silit.
Ar trebui sa desfiinteze vanzarea, daca pot dovedi ca e facuta in frauda creditorilor si abia apoi sa il execute, odata intors in patrimoniul debitorilor.
eu nu sunt in tara si le-am comunicat noua adresa de corespondenta pe email dar nu sa primit nimic. poprirea a fost instituita in luna ianuarie 2013 iar terenul eu l-am vandut in sept 2011 nu inteleg cum se mai poate lega de el.
Si eu cred ca NU, nu se pot lega de acel teren in situatia dvoastra.
Exista anumite situatii/conditii in care se pot "lega" de terenul respectiv, exemplu instrainare in scopul sustregerii de la executare silita, dar care presupun ca nu este cazul la dvoastra. Situatie extrema in care trebuie sa va actioneze in judecata si sa revoce actul de vanzare ...putin probabil sa faca banca asta.
In privinta vanzarii terenului puteti sta linistit.
acel teren a fost primit mostenite de catre mama care ulterior m-i la vandut. la ceva timp am avut unele divergente si i l-am dat inapoi cu act de vanzare cumparare pe aceiasi suma.