avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua! Am o poprire pe salariu de in 2016 la un imprumut in chf la Piraeus Bank. Am si un teren extravilan la care am contract de vînzare cumparare si o casa construită pe el la care nu am acte pe casa.La primărie plătesc impozit pe pămînt si pe casă. Exista posibilitatea sa imi ia banca terenul si casa?
Dacă, da ,ar putea sa-mi ia, ce as putea face? Pot să vînd terenul copilului meu care are 15ani.se Poate? Si casa? Cum sa procedez?
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
Beterisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Beterisa , utilizator 13:21, 27 Octombrie 2017
Ar trebui sa sa spuneti ce suma mai datorati bancii.Daca terenul e pe numele minorului nu se pot atinge de el. Casa daca nu e intabulata si nu aveti acte pe ea de asemenea nu o pot urmari fiindca un imobil neintabulat nu se poate vinde la licitatie
Suma este de 35500chf
Am act de vînzare cumpărare pe teren dar nu l am intabulat.
Dar plătesc impozit la primărie si pe teren si pe casa
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
Beterisa, utilizator
faptul ca platiti impozit la primarie nu va face proprietar. Ati declarat executorului ca detineti casa si terenul respectiv? Daca nu ati facut-o pana acum sa nu o faceti (declarati) nici de acum incolo.
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
prepeleac, utilizator
Nu am declarat.va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren neintabulat Beterisa Beterisa Bună ziua. Am un teren extravilan neintabulat cumpărat cu contract de vînzare cumpărare pe care am construit o casă. Nu am acte pe casa. La primărie ... (vezi toată discuția)
Executare silita Beterisa Beterisa Bună ziua. Am un teren extravilan neintabulat cumpărat cu contract de vînzare cumpărare pe care am construit o casă. Nu am acte pe casa. La primărie ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren extravilan vasile2020 vasile2020 Printre altele in mostenirea de la bunici am si un titlu de proprietate cu citeva hectare de teren extravilan si as dori sa vind aproape un hectar ,cum pot ... (vezi toată discuția)