Aceste persoane nu se opresc din a bate mingea nici cu politia. A venit politia de cateva ori si s-au imprastiat, au fugit in curtile lor, nu a apucat sa le dea nici o amenda, sau avertisment.
Dorim cativa vecini care locuim pe aceastra strada sa facem cateva reclamentii, in baza carei legi putem sa facem aceste reclamatii?
Locuiesc la curte in oras. Pe strada noastra sunt cateva familii petrecarete si de fiecare data cand este cate o sarbatoare se cinstesc destul de bine si ies in gasca la fotbal pe strada.
Urla, fac galagie, mananca seminte…. nesimtire totala.
Fiind drum public asfaltat eu stiu ca nu au voie sa joace fotbal pe strada, mai ales acum in situatia de fata cu starea de urgenta din tara.
Cum ar fi mai bine sa procedez in aceasta situatie, sun direct la 112? Daca sun, fiind starea de urgenta ma amendeaza pe mine?
Sotia mea este incadrata cu 4 ore pe contractul de munca, asa este de cativa ani.
Acum cu noua lege doresc sa stiu daca beneficiaza de indemnizatia minima chiar daca are mai putin de 8 ore.
Aici scrie ca are o limita minima si nu se mai calculeaza la salariul minim, deci ar trebui sa ia indemnizatia :
"""""
De la 1 ianuarie 2018, indemnizația lunară pentru creșterea copilului are o limită minimă de 1.250 de lei, în creștere de la 1.232 de lei (valoarea minimă în 2017). Dacă anul trecut indemnizația minimă se calcula raportat la salariul minim, lucrurile s-au schimbat, mai nou. Acum, indemnizația minimă se raportează la valoarea indicelui social de referință, care este de 500 de lei.
"Cuantumul minim al indenizației nu poate fi mai mic decât suma rezultată prin aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, denumit în continuare ISR și nici mai mare de 8.500 lei", scrie în cea mai nouă formă a ordonanței sus-menționate.
COntractul fost facut in 2 exemplare, acum nu stiu daca in exemplarul care este la agentie au scris ei data mai tarziu, In exemplarul meu la rubrica data nu este completat, este doar stampilat si semnat de ei,
Daca exemplarele nu sunt identice? Al lor cu data completata este valabil?
Am fost la o agentie imobiliara de cartier pentru inchirierea unei garsoniere, am facut un contract de vizionare.
Am vizionat 2 garsoniere cu acel agent, nu m-am inteles cu nici unul din proprietari, unul a spus ca are imputernicire si este garsoniera pe numele mamei , iar al 2-lea a spus ca nu vrea sa faca contract pe toata suma .
Mie mi se pare ceva ciudat cu agentia asta, in contract nu a specificat data cand intra in viguare si nu are nici numar de inregistrare.
M-a prezentat direct proprietarilor ,daca or fi fost proprietari, ceea ce nu cred.
Am cautat agentia pe net dupa datele ei si am gasit-o doar in site-urile care detin informatii despre societati comerciale.
Am cautat agentia pe net dupa nr de telefon, au un site doar cu un anunt si ala incomplet, site-ul nu este finalizat.
Daca acel contract nu este datat si nu are nr de inregistrare este valabil?
La ce trebuie sa fiu foarte atent cand inchiriez ?