avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate danemar69

Activitate danemar69

Știu ca se va stinge odată cu decesul socrilor, dreptul la uzufruct, dar pana atunci noi ce facem? Deja am avut scandaluri cu reclamații la politie și multe alte neplăceri. Nu vrem de la dânșii nimic, doar respectarea intimității celorlalți membrii ai familiei.
La momentul semnării contractului ambii vânzători erau în deplinătatea facultăților mintale. Am plătit atunci, în anul 2005, 18000 de euro. Acum mi se mai cere o garsoniera pentru renunțarea la dreptul de uzufruct. Unul dintre vânzători are alzheimer iar celalalt are o depresie severă ambele boli dovedite cu acte. Ce posibilități am în acest caz de a-mi păstra casa în condițiile în care am mai investit în ea peste 20000 de euro. Vreau sa scap de scandal și toată familia sa se liniștească. Ce este curios că toate discuțiile au început sa apară din luna mai 2018. Menționez ca vânzătorii sunt socrii mei și nu ne așteptam la așa ceva la semnarea contractului. El are 80 de ani, iar mama soacra 70. Mulțumesc!
Salut! Sunt angajata in cadrul unei ambasade ce reprezinta o tara din U.E.Am un contract semnat in limba tarii angajatoare si in limba romana unde este specificat un program de 8 ore/zi (nu de noapte).In prezent am un program fractionat(de Excelenta Sa) dupa cum urmeaza;de luni pana vineri de la ora 16.00- 22.00. cu ramanere peste noapte la locul de munca ( sa dorm), urmand ca dimineata sa lucrez 1 (una ora) de la 07.00-08.00.urmand ca orele neacoperite sa le lucrez in fiecare sambata pana la ora 15.30.Mentionez ca domiciliul imi este in aceeasi localitate cu locul de munca. Nu primesc indemnizatie pentru orele suplimentare si nici pentru faptul ca sunt obligata sa dorm la locul de munca si nu cu familia.La insistentele mele am primit un program de lucru stampilat cu stampila rotunda si semnat de un oficial al ambasadei. Ce pot face in acest caz si daca se mai poate face ceva in privinta respectarii contractului de munca.Unde ma pot adresa atata timp cat I.T.M si-a declinat competenta in favoarea M.A.E iar acesta a spus ca ii pot da in "judecata" dar sa tin cont de conventia de la Geneva?Multumesc!