avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Claudeclary

Activitate Claudeclary

Buna ziua AS dori s stiu daca in contextul actual al acestei epidemi, eu intru in somaj tehnic la firma la care lucrez si gasesc un loc de munca tot de 8 ore care nu afecteaza nici programul de munca daca voi fi rechemat la jobul la care intru in somaj, voi putea cumula somajul tehnic cu celalalt contract?
Mai pe scurt se poate cumula indemnizatia de somaj tehnic , cu salariul obtinut de la alt contract?
Răspuns la discuția Furt
Da dar momentan nici nu mai raspunde la telefon domnul acela. deci de impacarre nu paote fi vorba
Răspuns la discuția Furt
VA MULTUMESC FRUMOS!
Discuție Furt
Buna ziua!
As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie: am comandat un telefon de pe olx, iar cand a venit era o macheta de telefon si cutia goala(fara nici un accesoriu). Vanzatorul inainte de a mi-l trimite imi trimisese un video cu telefonul sa vad ca nu este zgariat, . vazand ce am primit, l-am sunat, spre surprinderea mea a raspuns dar doar dupa ce i-am trimis sms ca voi face plangere la politie astfel ca banii nu vor ajunge la el ci vor ramanea blocati la fancurier. imi raspunsese la telefon si(gresala mea) am acceptat ca sa trimit macheta inapoi pe aceas adresa, ca imi va restitui banii. bineinteles a fost pusa in aceas zi la curier, dar neprezentandu-se nimeni sa sa ia coletul.
Acuma: nu stiu cui sa ma adresez pt a face plangerea. vanzatorul mai are si alte produse la vanzare pe olx, niciodata nu scrie cad ii se trimite mesaj referitoare la produs, ci incearca sa obtina nr de telefon pt a vb la telefon cu cumparatorul. am dovezi cu celelalte anunturi ale lui, cu raspunsurile lui pt ca imi scrisese si pe whatup plus filmarea cu ce trebuia sa primesc.
dar cui sa ma adresez.?
precizez ca locuiesc in oras dar buletinul il am cu domiciliul la sat. am fost la politie in oras dar mi s-a spus ca trebuie sa ma adresez politiei de care imi apartine domiciliul..