avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Activitate deeana

Activitate deeana

Răspuns la discuția Recuperare testament
Da, la notar. Sora mea a vazut testamentul in care bunurile celor doi ii erau "lasate" ei dupa moartea amandurora si isi aduce aminte ca era stampilat de notar dar nu-si mai aminteste numele notarului. De asemenea intr-o discutie pe care sora mea a avut-o cu doamna respectiva, aceasta i-ar fi spus ca dupa moartea unuia dintre ei, sotul ramas in viata mosteneste totul iar dupa moartea lui, mostenitoare devine sora mea. Sora mea nu stie cum ar trebui sa procedeze dupa moartea sotului mostenitor, trebuie sa caute ea notarul la care s-a facut testamentul? sau e anuntata in vreun fel?

Va multumesc!
Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Doi soti fara copii a lasat-o drept mostenitoare finala prin testament pe sora mea, intre timp sotia a murit iar sotul s-a imbolnavit foarte rau si nu mai stie ce s-a intamplat cu testamentul (de fapt a devenit senil si nu prea mai intelege ca se intampla in jurul lui), cei doi au frati care vor drept la mostemire. Intrebarile mele sunt: Cum se procadeaza dupa ce moare si sotul? Ce trebuiesa faca sora mea? Cum poate sa afle unde s-a facut testamentul si daca poate obtine un duplicat?
Răspuns la discuția ordin de restrictie
multumesc
Răspuns la discuția ordin de restrictie
ok, multumesc mult
Stiti cumva despre ce ordonanta este vorba, numarul actului normativ?
multumesc
Răspuns la discuția ordin de restrictie
Multumesc
Ieri a fost internat la un spital de boli psihice, dupa ce a fost chemata Politia dar am inteles ca va fi externat curand.Stie cineva cat dureaza partajul, cu aproximatie?Si ce ar trebui sa fac daca dupa ce e externat revine la comportamentul violent?
Ma poate ajuta cineva,va rog?
Problema mea e urmatoatea: mama mea a divortat da tata acum aproximativ 2 ani insa locuiesc la tara in aceeasi casa, partajul nu a fost facut (inca) iar tatal meu a devenit un pericol pt. mama mea si sora mea minora care e in custodia mamei si locuieste cu ea (mai am o sora minora care locuieste cu mine).Intrebarea mea este: Cum se poate obtine un ordin de restrictie impotriva tatalui avind in vedere ca mama se muta la bunica mea (de teama) insa el nu renunta si o cauta, acum ii este teama sa iasa din casa?Ce pot sa fac din pdv legal?