avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate Julia Ana

Activitate Julia Ana

buna ziua,referitor la pensioare cumnatul meu are probleme de sanatate a fost operat la coloana si acum se opereaza la un picior .
este nascut in 24/08/1973 si a fost angajat pe baza de contract la Inspectoratul Judetean al Politiei pe perioada 01/08/94 pana in 31/07/2006 ,se incadreaza in conditiide munca SPECIALE in procent de 100% in baza legii nr.23 din 17/01/20012.
intrebarea mea este :cum se calculeaza procentul si daca poate sa iese la pensie .
multumesc anticipat
Buna ziua,sunt despartita de 18 ani si vreau sa bag divortul in localitatea unde am fost cununata la primarie (nu mai locuieste nici sotul nici eu in aceasta localitate )vreau sa fac inputernicire la notariat altei persoane pentru a ma reprezenta la procese deoarece eu sunt in italia ,dar nu stiu daca e posibil ?.Daca sotul nu se poate reprezenta la proces din cauza serviciului poate sa dea o declarazie la notar sa specifice ca este de acord cu divortul si sa o trimita la tribunal cu o fotocopie de buletin???.Si ultima intrebare ar fi in legatura cu martorii ,mai este obligatoriu dupa 18 ani sa aduc 2 martori ??va multumesc anticipat .
Buna ziua , cu hotararea de la tribunal poate sa se reprezinte tatal copilului la primarie sa schimbe certificatul de nastere daca are copie de buletin de la mama copilului ?
Multumesc
Buna ziua va rog frumos sa-mi explicati si mie pentru o hotarare definitiva si irevocabila trebuie sa ma prezint personal cu hotararea la tribunal sau poate si unul din parinti sa ma reprezinte pentru a pune stampila pe hotarare.peocesul a fost in anul 2009( tagada paternitate )
Buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca mai trebuie sa merg in tribunal pentru cerere de autorizare a casatorie fiicei mele fiind insarcinata in a- 5 -luna si in ianuarie face 17 ani .Baiatu si viitoru tatic are 24 de ani . Este valabila doar declaratia mea ?sau trebuie si declaratie de la sotul .multumesc anticipat