avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare definitiva si irevocabila

Buna ziua va rog frumos sa-mi explicati si mie pentru o hotarare definitiva si irevocabila trebuie sa ma prezint personal cu hotararea la tribunal sau poate si unul din parinti sa ma reprezinte pentru a pune stampila pe hotarare.peocesul a fost in anul 2009( tagada paternitate )
Cel mai recent răspuns: Julia Ana , utilizator 12:19, 10 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema poate sa fie rezolvata doar de dvs personal,avocat angajat sau orice persoana imputernicita printr-o procura notariala.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentare la divort g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Cererea de divort s-a depus de comun acord, avem termenul pe 19 ianuarie si tocmai m-a anuntat ca atunci nu se afla in ... (vezi toată discuția)
Iesire minor din tara cu o alta persoana decat parintii Seashell Seashell Poate cineva sa-mi explice ce trebuie sa fac daca vrea ca copilul meu de 15 ani sa ma viziteze in Olanda insotit de o prietena de a mea? Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Nedumerire sentinta civila iordachealina iordachealina Buna ziua, Vin cu o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns satisfacator. Am un baietel de 3 ani si in urma unui proces de tagada a paternitatii ... (vezi toată discuția)