Mulțumesc pentru lămuriri. Asa am gândit și eu, dar au venit diverse persoane care au spus ca nu, nu este asa ( vezi listele de la alegerile parlamentare, prezidentiale) și ca trebuie sa demonstreze eu ca mortul este mort ( odihneasca-se în pace) . De aceea eram intr-o deruta totala și am cerut sfatul celor mai competenți ca mine. O zi buna va doresc!
Scuze, pt greșeală numelui, este vorba despre dna Adam Grecu.
Mulțumesc, d-nei Manuela Rășină (administrator), dar eu am cerut ajutor juridic. Știam și eu ca nu este logic sa se introducă persoanele decedate care au aderat în anul 2001 , dar asa mi-sa spus ca sunt legile acum. Nu doresc sa intru în polemica cu nimeni, ci numai un ajutor legal. Mulțumesc mult.
La data de infiintare a Asociatiei de Proprietari s-a întocmit lista de aderare.( aceasta fiind în 2001) . La data actuala în urma reactualizarii au fost trecute și persoanele decedate, care la momentul înființării trăiau, iar unele persoane au plecat din cadrul Asociației, iar în locul lor venind proprietari noi care nu au depus cererea și documentul proprietății pentru aderare ca membru nou. Este legala lista reactualizate ( cu persoanele decedate)
Un grup de 14 locatari din care 10 sunt membrii ai Asociației de proprietari s-au întrunit pentru a demite președintele Asociației. Menționez ca la ora actuala sunt 27 de membri în cadrul Asociației. Din procesul verbal reiese ca prin votul tuturor celor 14 persoane, președintele a fost demis. Ședința a fost organizata fără tabel convocați și fără a se afișa ordinea de zi. Au fost și doua împuternicire care nu sunt anezate ( una fiind verbala). Este constitutionala ședința?
La ora actuala lista de actualizare a membrilor este în desfășurare. În data de 2.11.2017 un grup de proprietari în număr de 12, din care doar 4 au depus actele necesare actualizării au hotărât demiterea președintelui. Menționez ca nu s-a semnat convoca tor, nu s-a anunțat ordinea de zi. Doresc sa specific ca doar 15 proprietari au predat actele doveditoare pentru actualizarea membrilor asociatie, restul refuzând sa le predea. Este legala aceasta ședința?
Da, suntem constituiti in Asociatie de Proprietari din 2001. La ora actuala lista cu membrii nu mai coresounde. In acest caz am dorit sa o reactualizam, intrucat o parte au decedat sau au plecat din Asociatie. Din acesta cauza doar 15 proprietari au predat cerere si acte doveditoare ale proprietatii. Putem sa functionam cu acest numar de proprietari ca si Asociatie a Proprietarilor?
Mulțumesc pentru răspuns, singura problema este ca proprietarii nu doresc sa dea actele doveditoare ale proprietății. Doare 15 proprietari au dat toate actele. Putem funcționa cu acest număr de proprietari?
După actualizarea listei cu cei care doresc sa devina membrii ai Asociației de Proprietari, doar 15 persoane si-au exprimat dorința de aderare. Asociatia de Proprietari poare funcționa cu acest număr de aderenți, urmând ca pe parcurs dacă ceilalți se mai răzgândesc sa se înscrie?