avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demiterea presedintelui
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demiterea presedintelui

La ora actuala lista de actualizare a membrilor este în desfășurare. În data de 2.11.2017 un grup de proprietari în număr de 12, din care doar 4 au depus actele necesare actualizării au hotărât demiterea președintelui. Menționez ca nu s-a semnat convoca tor, nu s-a anunțat ordinea de zi. Doresc sa specific ca doar 15 proprietari au predat actele doveditoare pentru actualizarea membrilor asociatie, restul refuzând sa le predea. Este legala aceasta ședința?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:17, 3 Noiembrie 2017
Adica a fost Adunare Generala? Ori s-au intalnit ei si si-au dat cu parerea??
Alegerea presedintelui de asociatie,conform disp L nr 230/2007 este atributul adunarii generale-legal convocate si cu cvorumul legal prevazut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare extraordinara de revocare a presedintelui Elena Grigorescu Elena Grigorescu Un grup de 14 locatari din care 10 sunt membrii ai Asociației de proprietari s-au întrunit pentru a demite președintele Asociației. Menționez ca la ora ... (vezi toată discuția)
Presedinte papagal58 papagal58 Buna dimineata, Am si eu o nedumerire. Asa ca peste tot , si noi avem problemele noastre in Asociatie. Cum alegem un nou presedinte , daca cei 20% ... (vezi toată discuția)
Proces castigat. Vasy52 Vasy52 Buna ziua. Am cistigat un proces impotriva asociatiei de proprietari. Speta fiind anulare P.V. adunare generala din 2013, primul capat al cererii. Al doilea ... (vezi toată discuția)