Problema Juridica: In data de 16.04.2018 s-a pronuntat in sedinta publica o sentinta si se specifica faptul ca ea poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare.Nu at fi trebuit deja sa fi primit acea comunicare in scris? Si nu at fi trbuit ca pe site-ul judecatoriei,daca s-at fi depus acea contestatie, sa se fi afisat o data pentru o eventuala infatisare?
Instanta spune doar atat: domiciliul se stabileste la tata. Motivul ar fi ca tatal a vrut sa ma scoata alcoolica. Nu stau cu chirie, ci cu parintii mei, iar aici a trait fata de cand s-a nascut. De 2 ani nu am serviciu, dar fiind profesoara de romana, fac meditatii, avand un venit de 500 ron pe saptamana si, bineinteles si ajutor din partea parintilor.Parintii lui locuiesc la tara.Cea cu care locuieste are serviciu, fata fiind nevoita sa mearga la after-school si pana la 7-8 merge la o verisoara a fostului sot. El locuieste in aceeasi localitate.
Deci, divortul s-a pronuntat acum 2 ani, dar el a intentat process prin care vrea custodia exclusive.Vazand ca este un process de durata( proba cu martori fiin abia pe 14 decembrie, iar cea cu interogatoriul nici nu s-a produs), a formulat ordonanta presedintiala pe care a castigat-o.Termenul de atac a expirat, dar eu vreau sa am posibilitatea de a-mi vedea fiica( nu neaparat de a o lua la mine o zi-doua, ci macar sa o pot vedea o ora pe saptamana. Si inca o intrebare: daca in hotararea judecatoreasca se specifica doar ca domiciliul se stabileste la tata pe durata procesului de fond, dar nu se specifica faptul ca nu am dreptul sa o vad, inseamna ca totusi o pot vedea?
este un process pe fond, dar nu de divort.Divortul s-a pronuntat acum 2 ani.Este process prin care vrea sa obtina custodia totala. Inca un detaliu: el este acum in voiaj, dar nu stiu cum, banuiesc ca de la protectia copilului, actuala concubine are tutela fetitei.
Buna ziua. Daca fostul meu sot a castigat prin ordonanta presedintiala fiica noastra in varsta de 6 ani, eu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a avea drept de vizita ?
Multumesc anticipat.