avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Primire comunicare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Primire comunicare

Problema Juridica: In data de 16.04.2018 s-a pronuntat in sedinta publica o sentinta si se specifica faptul ca ea poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare.Nu at fi trebuit deja sa fi primit acea comunicare in scris? Si nu at fi trbuit ca pe site-ul judecatoriei,daca s-at fi depus acea contestatie, sa se fi afisat o data pentru o eventuala infatisare?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:31, 10 Iulie 2018
Buna ziua,
Uneori redactarea si comunicarea unei sentinte civile pot intarzia si peste 5-6 luni. Pt.linistea dv., puteti merge la arhiva judecatoriei respective si intreba daca s-a redactat sentinta pentru ca nu ati primit comunicarea ei!
Mergeți la arhiva ca sa va interesati de caz.
Cel mai simplu este să sunați la arhivă înainte, urmând a vă deplasa doar dacă este redactată, pt a evita cozile.
Termenul de 30 de zile curge din ziua următoare cele în care ați intrat în posesia hotărârii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Obtinerea deciziei de divort cristyfurisi cristyfurisi Buna ziua, As dori sa aflu cum pot intra in posesia deciziei de divort. Sentinta de divort a fost pronuntata in data de 4 martie 2011, iar eu nu am intrat ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)