avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentiu A8900

Activitate Laurentiu A8900

Răspuns la discuția Radiere autoturism
Multumesc pentru raspuns, am facut decat act de vazare cumparare, vanzatorul mi-a dat fiscal dar eu nu am inregistrat-o fiscal,nu am dat declaratie de impunere auto,nu stiu cum sunt inregistrat ,posibil numai in baza contractului de vanzare cumparare?!Nu stiu cum a tracut acest auto pe rolul meu fiscal...cred ca trebuie sa merg la ei sa intreb...
Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat imediat .Am vrut sa-l returnez vanzatorului dar acesta nu a fost de gasit. Pentru a elibera parcarea din zona blocului unde locuiesc am fost nevoit sa vand acest autoturism la dezmembrari.Am certificat de distrugere ,talon,cartea masinii. Dupa trei ani mi-a venit impozit pentru acesta auto, as vrea sa-l radiez cumva sa scap de el. Care ar fi procedura tinand cont de faptul ca vanzatorul nu este de gasit si auto figureaza in acte (talon,carte) pe numele fostului posesor?
Răspuns la discuția Circulatie pe drumurile publice
Da multumesc ...pentru nimic...nu mi-a raspuns nimeni...
Buna ziua , ma numesc Laurentiu , am fost si am depus dosarul de inmatriculare auto , am pastrat numerele de la vechiul proprietar , trebuie sa ma duc peste o saptamana inapoi la Drpciv . As dori sa stiu daca pot circula cu autoturismul pana atunci, daca peste o saptamana primesc talonul ori dovada de circulatie?