avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate marius992004

Activitate marius992004

Răspuns la discuția Plangere
Imi poate da cineva exemplu de mijloace de probe intr-o plangere?
Discuție Plangere
Buna ziua,
Recent am depus o plangere la Parchet. Am scris ce mi-a facut familia si ce evenimente mi-au orchestrat pentru a ma omora sau a ma determina sa ma sinucid pentru a putea mosteni niste terenuri la care eu nu am actele de proprietate. Ei au tainuit existenta a astfel de acte, neaga existenta lor in continuare si nu stiu daca Parchetul poate dovedi existenta lor.
Am solicitat, ca solutie, sa se emita o Hotarare care sa tina loc de act autentic de dezmostenire totala universala.
Plangerea mi-a fost returnata pentru a indica faptuitorul, obiectul plangerii si mijloacele de proba, conf. art. 289 alin. 2 Cod de procedura penala.
Poate nu m-am exprimat eu destul de clar in legatura cu faptuitorul, care se refera la rudele mele, dar, la obiectul plangerii si la mijloacele de proba nu stiu ce sa scriu.
Obiectul plangerii ar fi faptul ca familia vrea sa ma omoare ca sa mosteneasca?
Ca mijloace de proba, eu stiu ca Parchetul ar trebui sa sesizeze autoritatile abilitate pentru a gasi probe si a dovedi, dar nu stiu ce ar trebui sa scriu in completare.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Adresa divulgata
Celor de la firma le-am spus prin mesaj si la telefon ca prefer si sunt de acord sa ma dea pe mine in judecata, ca nu are nici o treaba cu firma. Nu stiam care sunt acuzatiile si eram sigur ca nu are nimic solid. Cred ca apelul a fost inregistrat.
Daca ma da pe mine in judecata, ca utilizator de facebook, ce pot sa patesc?
Ce daune imi poate cere firma, in caz ca pierde procesul?
Buna ziua,
Am lucrat 3 zile si ceva ca livrator la o firma. In a 3-a zi, o domnisoara a facut o comanda unde a dat o adresa gresita a tinut telefonul inchis si a platit-o dinainte cu cardul. Vazand seara ca a mai dat si feedback pe Facebook cum ca a durat prea mult livrarea, i-am raspuns printr-un comment ca nici nu trebuia sa o livrez ca nu aveam cum, i-am spus ce adresa mi-a dat si adresa reala a blocului unde sta, pe care a trebuit sa o deduc.
Acum spune ca se va plange la ANPC fiindca i-am facut publica adresa pe Facebook. In primul rand, nu am cum sa stiu si nimeni nu are cum sa stie daca e chiar adresa ei, putea sa dea comanda de la domiciliul altcuiva. In al doilea rand, nu am dat scara, etajul si numarul apartamentului. A doua zi, cand am aflat, am plecat de la servici si mi-am dat demisia ca sa nu mai lucrez in astfel de conditii de stress. Dupa ce ca sunt unii clienti care nu dau adresa bine si nu raspund la telefon, mai ameninta si ca fac plangeri.
Ce pot sa patesc?
Multumesc anticipat.