avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate katylazin

Activitate katylazin

buna ziua, sotul meu a decedat si am primit o notificare in urma careia a avut actiuni si dividente la o firma care se va inchide.Va rog sa-mi spuneti cine are dreptul sa ridice bani si cine este mostenitorul legal sotia sau ambi parinti sau sora si daca banii se impart in 4 (mama tata sora si sotia)
Buna ziua proprire de la un executoriu judecatoresc de la o banca pe care sa nu pot sa platesc ca am pensie sociala de 800 lei va rog sami spuneti daca executoriu pote sa trimita la casa de pensii sami traga din pensie eu primesc pensia prin posta
buna ziua am facut o refinantare la banca transilvania care mia aprobat, refinantarea la ing banii sant in cont la ing dar ei nu vor sa inchide contul ca am o proprire la un executori judecatoresc si mia spus sa vb cu el dar el nu vre sa retraga prorirea si eu stau cu banii blocat la banca transilvania ca ing nu inchide contul ca executoriul nu vre a sa retraga propria va rog frumos indrumatima daca puteti ce as putea sa fa ca din banii ramas am vrut sa platesc toate suma ta executoriu dar nu pot ridica banii de la banca transilvani ca el nu vrea sa ma ajuta
buna ziua am un cont deschis in franta unde am facut un credit si am vrut sa tranfer banii incontul meu din romania si banca din franta imi cere o taxa de asigurare ca sa pot tranfera banii. Va rog sa-mi spuneti daca este corect. Va mutumesc
Bună ziua, îmi puteți spune dacă a întrat în vigoare la legea pensiilor ajutorul lunar de35%pentru sotul supravietuitor . Va multumesc
Discuție pensie
va rog frumos sa-mi spuneti daca este adevarat ca poti sa primesti su 25% din pensia de urmas dupa sotul decedat impreuna cu pensia mea
Discuție pensie de urmas
buna ziua am opnsie de 54o lei va rog sa-mi spuneti daca pot sa primesc 25 la suta din pensia da urmas dupa sot impreuna cu pensia mea
Discuție pensie
buna ziua, am o pensie de540 lei , va rog frumos sa-mi spuneti daca am dreptul sa primesc impreuna cu pensia mea si 25 la suta din pensia de urmas dupa sotul meu. Vamultumesc anticipat
buna ziua. am o executare judecareasca de la pireus banc care mi sa tras dim salar dar in februarie mau trimis in somaj si nu am mai platit am anuntat executorul ca sint in somaj dar mau trimis din nou in judecata . mia mai ramas 2ooo de franci de patit va rog frumos sa spuneti daca pot sa fac ceva .creditul am luat in2008 .Va multumusc anticipat
Răspuns la discuția banci
va multumesc frumos