buna ziua, in 2oo7 sotul meu a facut un credit de banca(BCR) pe 10 ani unde am fost girant eu si fiica mea am platit si o asigurare pe viata dupa 5 ani sotul a decedat si am facut dosarul pt banii de asigurare si am primit raspuns ca nu este valabil am cerut sa imi dea dosarul inapo cu actele dar nu am primit raspuns sa astept ca il primesc prin posta dar nici in ziua de azi nu am primt ratelele nu am mai platit ca nu am putut in 2017 am primit o instintare de la executorul judecatoresc ,sa pus proprire pe cardul de salar si mie si la fica mea,eu in data de 2.02.2018 am intrat in somaj si nu am mai platit dar la fata mea sa tras de pe card mai departe . luna asta fata aprimit o o alta executie judecatoreasca la fima care lucreaza ca din martie nu a mai platit dar de pe cad sa tras banii dar banca unde arecardul(BRD) nu a trimis banii la executor si mai trebuie sa plateasca si cheltuieli de judecata. Va rog frumos sa-mi spuneti daca am vreo posibilitate sa primim banii de la asigurare si si la fata sa nu mai plateasca inca o data cheltuielile de judecata. Va multumesc anticipat
Asiguratorul a platit creditorul. Si avea dreptul sa se indrepte impotriva debitorului. Ar trebui studiate actele si vazut daca exista sanse pentru o contestatie.
Credite
cosereanu
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema.
Prietena mea a avut un card de credit, acesta fiind folosit de sora ei care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Card credit
Gabriel M
Buna ziua.Am si eu nevoie de un sfat..Problema este urmatoarea.Am avut un card de credit la BRD care a expirat acum aproximativ 4 ani.Din ce-mi amintesc ... (vezi toată discuția)
Banca
mandras ion
buna. sotia are o proprire pe cardul de salar la banca BRD, astazi ia venit la firma o executare jud, ca nu sa platit rata din luna martie, dar lunar sau oprit ... (vezi toată discuția)