avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card credit

Buna ziua.Am si eu nevoie de un sfat..Problema este urmatoarea.Am avut un card de credit la BRD care a expirat acum aproximativ 4 ani.Din ce-mi amintesc eu,dupa ce a expirat,am depus toata suma datorata.In acest timp nu am primit nicio instintare,extras de cont,scrisoare,telefon,etc din partea bancii cum ca mai datorez ceva.Azi am fost anuntat de o firma de recuperari datorii(sau cum se cheama)ca datorez aprox. 4600 Ron#-o.Ce sa fac?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel M , utilizator 07:40, 26 Martie 2010
Buna ziua. Contactati de urgenta BRD unde v-ati deschis contul bancar respectiv. Daca mai sunteti in posesia contractului recititi-l cu atentie pentru a revedea clauzele contractuale). Verificati daca suma achitata de dumneavoastra a acoperit suma imprumutata ( daca incasarea s-a facut pe contul respectiv in vederea diminuarii sau stigerii sumei imprumutate ) Exista o posibilitate ca banii depusi de dumneavoastra sa fi ramas intr-un cont intermediar. Pe langa suma de restituit, in contul sumei imprumutate au curs dobanzi si majorari de intarziere. Cardul trebuia lichidat si de asemenea trebuia sa va asigurati ca nu mai sunteti dator nici un leu, dupa care sa faceti cerere de inchidere a contului. Mult succes!
Sunteti sigur ca au trecut 4 ani de la scadenta cardului de credit? Este ciudat sa fie asa, si sa fi fost lasat in pace cu toate ca aveati o datorie la banca. Aveti o sansa cu prescrierea datoriei. Cat priveste stingerea ei, va amintiti ca ati achitat, dar aveti siguranta ca ati achitat, aveti vreo chitanta, foaie de varsamant etc?
La ultima incercare de a citi soldul,cardul a fost oprit de bancomat(era expirat).Am intrebat la la banca si mi-au spus ca mai am de achitat 600 ron.Am depus banii la sucursala care a eliberat cardu,unde am fost informat ca a fost lichidat.Ma gindesc ca trebuia sa fiu cumva anuntat,eu,girantii sau unitatea care a emis adverinta de salariu(era mai complicat atunci sa faci card de credit,giranti,unitatea se angaja sa-ti opreasca din salariu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de cumpărături Vera@email. com Vera@email. com Cum pot să scap să tot plătesc cardu de cumpărături din 2008 tot plătesc cardu de cumpărături si numa nu termin de achitat unde să mai apelez ca nu ... (vezi toată discuția)
Suma minima datorata la card de cumparaturi Catalin10q Catalin10q Buna seara! Detin un card de cumparaturi de la BRD, un card de credit, emis sub sigla MasterCard, in cont revolving. Acest card trebuie alimentat dupa ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi inloveianca inloveianca am si eu o intrebare.tatal meu are datorie la 3 banci respectiv credit euro bank,brd si raiffeisen bank.pe cele de la brd si raiffeisen bank le-au preluat cei ... (vezi toată discuția)