avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de cumpărături
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de cumpărături

Cum pot să scap să tot plătesc cardu de cumpărături din 2008 tot plătesc cardu de cumpărături si numa nu termin de achitat unde să mai apelez ca nu stiu am fost si la protectia consumatorului si nimic
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:17, 3 Decembrie 2017
Pai care e limita de credit ?
Introduceti cardul in bancomat si vedeti cat trebuie sa aveti pe el, depuneti banii si vedeti pe urmatorul raport de activitate cat mai aveti de dat- sume ce rezulta din dobanda si penalitati. Platiti-i si pe aia, apoi intrati in banca sa depuneti cerere pt inchiderea de cont.

Platiti si tot platiti ca nu platiti din banii imprumutati , ci tot dati dobanda si penalizare ca nu ati platit la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu plata unor produse pascu andreea monica pascu andreea monica buna ziua, dupa cum vad nu sunt singura pers care va scrie aici si va cere un sfat in legatura cu cei de la efg retail service sau euroline.asa ca o sa va zic ... (vezi toată discuția)
Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
In legatura cu rambursarea sumelor pe cardul de credit singerpine singerpine Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Recunosc ca sunt paralela cu termenii bancari...Mama mea a primit un card la achizitionarea ... (vezi toată discuția)