avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca

buna. sotia are o proprire pe cardul de salar la banca BRD, astazi ia venit la firma o executare jud, ca nu sa platit rata din luna martie, dar lunar sau oprit de pe card suma ratei. dar banca BRD nu a virat bani in contul executorului, a fost data in judecata si trebuie sa suporte cheltuieli de judecata, va rog sa-mi spuneti daca este corect sa suporte cheltuielile de judecata o data ce bani sa tras de pe card si banca nu a virat bani la executor. va multumesc
Cel mai recent răspuns: mandras ion , utilizator 22:52, 13 Iulie 2018
A fost chemata in judecata sau a fost direct executare silita? Nu banca trebuia sa vireze catre executor, ci invers: executorul catre banca.

Daca sunteti inca in faza de judecata, trebuie sa va aparati prin intampinare si sa depuneti documentele pe care le aveti si care pot atesta cele precizate de dvs..
na a fost chemata, de la firma la care lucreaza ca a fost executat silita, BRD ii opreste de pe cardul de salar 300 de ron lunar si trebuie sa ii vireze mai departe si nu ia virat timp de 4 luni, ieri cand a fost sotia la BRD bani erau in cont la iei, tot ieri cand a fost sotia la iei au virat bani mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salar dar si poprire cont in care primesc restul din salariu anca_lov anca_lov Buna ziua, mama mea a contractat un credit la Banca in noiembrie 2005,de 10000 lei la inceputul anului 2010 din cauza unor probleme de sanatate nu a mai facut ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de garantie beatrice_barbu beatrice_barbu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: timp de 2 ani de zile mi s-a oprit 10% din salariu drept garantie, bani care s-au virat lunar intr-un cont. ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor dianabab dianabab Buna seara, am o fetita de 9 luni, taticul este casatorit si mai are 2 copii.Am avut proces pentru stabilirea custodiei si pensiei alimentare, in urma ... (vezi toată discuția)