avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Ady.

Activitate Ady.

Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta valabilă. Tin sa mentionez faptul că pe talon s-a trecut persoana instrainata ,data la care s-a facut+ act vanzare cumparare+ fiscal. Zilele acestea am primit amenda de la CNAIR pe adresa mea, am fost la primăria de care apartin si m -i s-a spus că trebuie să o plătesc ca e pe numele meu . Intrebarea mea este de ce trebuie să plătesc eu daca masina este vândută cu acte in regulă și ce trebuie să fac?
La parchet m-am întâlnit cu oameni care vin după dovadă de 2 ani, credeți că a-și rezolva ceva dacă mi-aș pune avocat? S-ar rezolva mai repede?
Buna ziua. Acum 3 luni am fost implicat într-un accident rutier cu victime. Trebuia să ies pe un drum fără prioritate, m-am încadrat regulamentar,cu semnalul de stânga dat,am așteptat să treacă din fata o mașină apoi m-am băgat. În spatele meu ierau 2 mașini încetinite iar cea de-a treia sa băgat și ea în depășire intrând direct in mine. Poliția ma găsit vinovat pentru că am ieșit de pe drumul cu prioritate și nu m-am asigurat,(cu toate că eu m-am asigurat și după mine mai erau 2 mașini care așteptau). Întrebarea este dacă pot să iau permisul înapoi până la soluționarea cazului, accidentul a avut loc în alt județ și trebuie să fac 200km in fiecare luna după dovadă. Vă mulțumesc!