Am apelat la un avocat pentru a ma rezolva intr-o problemă, am plătit o anumită sumă modică,am semnat un fel de contract pe suma respectivă, mi-a dat un termen de 90 zile ca se va rezolva si au trecut 4 luni si as dori sa renunț ca nu s-a respectat termenul.trebuie să fac o cerere de renunțare din cauza nerespectării termenului si nu stiu cum sa o fac.un ajutor se poate?Multumesc!
As dori sa fac o petitie pentru ca soferul de autobuz sa nu mai fie răspunzător în caz că pune o frână în trafic dintr-un anumit motiv iar un călător care nu se tine de bare,cade sau se lovește.as dori un titlu cu care sa incep .Multumesc
Buna ziua,as dori sa aflu cum pot fi sters din biroul ce credit?am avut 2 banci ,la una am terminat de achitat iar cealaltă mi-a vandut creditul la cei dea credit inkaso si lor mai trebuie sa le dau 387 lei., iar la banca apar cu 0 datorie,din cauza unor probleme financiare fiind singurul intretinator al familiei, acum 3 ani ,am avut întârzieri de la plata ratelor si am fost băgat în biroul de credit, mentionez faptul că am avut plati făcute ,cate putin cand am putut si cum am putut!
Acum ca am un servici stabil si bine platit ,doresc sa fac la prima casa dar nu pot,
Cum se poate proceda?
Multumesc