avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Buna ziua,as dori sa aflu cum pot fi sters din biroul ce credit?am avut 2 banci ,la una am terminat de achitat iar cealaltă mi-a vandut creditul la cei dea credit inkaso si lor mai trebuie sa le dau 387 lei., iar la banca apar cu 0 datorie,din cauza unor probleme financiare fiind singurul intretinator al familiei, acum 3 ani ,am avut întârzieri de la plata ratelor si am fost băgat în biroul de credit, mentionez faptul că am avut plati făcute ,cate putin cand am putut si cum am putut!
Acum ca am un servici stabil si bine platit ,doresc sa fac la prima casa dar nu pot,
Cum se poate proceda?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2019
Adel1985, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita- credit contractat inainte de casatorie danieldobre danieldobre Buna seara ma numesc Dobre Daniel , din Ploiesti va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema sotia mea inainte de casatorie, a facut un card de ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la birou de credite ContSters373867 ContSters373867 Buna seara, numele meu este........ si fac aceasta sesizare uramre a incercari de a rezolva pe cale amiabila o situatie destu de delicata. Am accesat de la ... (vezi toată discuția)
Nelamururi neplata/intarziere rate banca laurab87 laurab87 Buna ziua, Sunt din Bucuresti, am 22 de ani, sunt studenta. In perioada 2006-2008 am fost angajata la o firma, am contractat un credit de nevoi personale in ... (vezi toată discuția)