Buna ziua! Ce pot face in cazul in care, la locul de munca nu imi sunt respectate drepturile de gravida? Doctorul meu mi-a recomandat sa lucrez doar 6h/zi, mi-a dat adeverința in acest sens, însă la locul de munca nimeni nu face nimic, desi le-am dat adeverința de doua saptamâni. Iar eu ma simt foarte rau, însă nimeni nu ma baga in seama. Am incercat sa postez si ieri întrebarea aceasta, dar nu a mers. Va mulțumesc!
Buna seara! Am si eu o întrebare: unde pot depune o plângere daca nu mi se respecta la serviciu drepturile de gravida? Am anunțat de 2 saptamâni ca mi-a recomandat doctorul sa muncesc doar 6h/zi (începând de acum 2 sapt) si nimeni nu face nimic! Tot 8,5h/zi muncesc si nici macar nu vor sa-mi dea liber pe 30 nov si pe 1 dec, desi e liber de la stat.
Buna ziua!
Daca eu m-am angajat pe data de 10.07.2017 (Menționez ca in ultimii 5 ani nu am lucrat pe teritoriul țării), ma încadrez in concediul de creștere copil daca am data probabilă a nașterii la sfârșitul lunii Iunie 2018? Mulțumesc anticipat.