avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela Gri

Activitate Gabriela Gri

Buna ziua! Ce pot face in cazul in care, la locul de munca nu imi sunt respectate drepturile de gravida? Doctorul meu mi-a recomandat sa lucrez doar 6h/zi, mi-a dat adeverința in acest sens, însă la locul de munca nimeni nu face nimic, desi le-am dat adeverința de doua saptamâni. Iar eu ma simt foarte rau, însă nimeni nu ma baga in seama. Am incercat sa postez si ieri întrebarea aceasta, dar nu a mers. Va mulțumesc!
Buna seara! Am si eu o întrebare: unde pot depune o plângere daca nu mi se respecta la serviciu drepturile de gravida? Am anunțat de 2 saptamâni ca mi-a recomandat doctorul sa muncesc doar 6h/zi (începând de acum 2 sapt) si nimeni nu face nimic! Tot 8,5h/zi muncesc si nici macar nu vor sa-mi dea liber pe 30 nov si pe 1 dec, desi e liber de la stat.
Răspuns la discuția Concediu creștere copil
Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția Concediu creștere copil
Incepand cu Iulie 2017 am statut de angajat cu norma intreaga si cu contract pe perioada nedeterminata. Pe anul 2016 nu am lucrat
Buna ziua!
Daca eu m-am angajat pe data de 10.07.2017 (Menționez ca in ultimii 5 ani nu am lucrat pe teritoriul țării), ma încadrez in concediul de creștere copil daca am data probabilă a nașterii la sfârșitul lunii Iunie 2018? Mulțumesc anticipat.