avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate sava_vas2@yahoo.com

Activitate sava_vas2@yahoo.com

Răspuns la discuția Martor
Vă mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Toate nelamurile dvs ar trebui lamurite de av care va reprezinta fiul.Este chiar recomandat sa discutati inainte pentru a cunoadte ce aspecte trebuiesc punctate.

Răspuns la discuția Martor
Mulțumesc frumos

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Toate nelamurile dvs ar trebui lamurite de av care va reprezinta fiul.Este chiar recomandat sa discutati inainte pentru a cunoadte ce aspecte trebuiesc punctate.

Discuție Martor
Bună ziua, sunt martorul fiului meu într-un proces civil de obținere a programului de vizita minori iar programul va avea loc la domiciliul meu. La ce întrebări să mă aștept și dacă pot fi asistat de un avocat?
Deoarece am făcut cererea prin mandatar, actele de procedură îi sunt comunicare acestuia și încă nu am reușit să-mi fac copii dar am înțeles că mandatarul trebuia să depună o procură specială și nu a depus-o. Vă mulțumesc!

-eliminare citate-
Cornel Vasile a scris:

Cererea a fost anulata pe motiv de neindeplinire in termen a obligațiilor privind completarea sau modificarea cererii.

Dacă pot promova din nou acțiunea de chemare în judecată păstrând obiectul cererii "contestație decizie pensie" și dacă există vreo prevedere legală în acest sens?
Vă mulțumesc!
POPA GHEORGHE a scris:

Nu inteleg cum nu s-a pronuntat tribunalul, daca dvs. mentionati in mesajul initial, citez: "... după ce Tribunalul mi-a anulat contestația deciziei de recalculare a pensiei ... ". Daca v-a anulat contestatia, eu inteleg ca tribunalul s-a pronuntat.

Bună seara domnule Popa, vă rog să-mi dați voie să mă exprim după posibilitățile mele. Cererea mea a fost anulată în faza de verificare, nu a mai ajuns în faza de judecată. Nu mi s-a fixat niciun termen de judecata. Vă rog să accesați portalul Tribunalului București și sa vedeți dosarul meu 35807/3/2017 și 35807/3/2017/a1. Vă mulțumesc!
Cornel Vasile a scris:

sava_vas2@yahoo.com a scris:

.... va rog sa observati din intrebarea mea, ca mi s-a ANULAT contestatia deciziei de recalculare a pensiei (art.200 alin. 4) fara ca tribunalul sa se pronunte asupra acesteia

Care este motivul anularii?

Ati primit decizia tribunalului?

Deoarece am făcut cererea prin mandatar(SCMD), actele de procedură îi sunt comunicare acestuia și încă nu am reușit să-mi fac copii dar am înțeles că mandatarul trebuia să depună o procură specială și nu a depus-o. V-aș ruga să vă uitați pe portalul Tribunalului București la dosarul meu nr. 35807/3/2017 și 35807/3/2017/a1. Vă mulțumesc!
multumesc!
Buna seara domnule Popa, va rog sa observati din intrebarea mea, ca mi s-a ANULAT contestatia deciziei de recalculare a pensiei (art.200 alin. 4) fara ca tribunalul sa se pronunte asupra acesteia
Ce se mai poate face după ce Tribunalul mi-a anulat contestația deciziei de recalculare a pensiei și mia respins cererea de reexaminare ca neîntemeiată, fără cale de atac?