avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare contestație decizie recalculare pensie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare contestație decizie recalculare pensie

Ce se mai poate face după ce Tribunalul mi-a anulat contestația deciziei de recalculare a pensiei și mia respins cererea de reexaminare ca neîntemeiată, fără cale de atac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa acceptati ca nu ati avut dreptate si decizia de recalculare a pensiei dvs. a fost corecta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti motive puteti incerca o cale extraodinara de atac - contestatie in anulare / revizuire.
Buna seara domnule Popa, va rog sa observati din intrebarea mea, ca mi s-a ANULAT contestatia deciziei de recalculare a pensiei (art.200 alin. 4) fara ca tribunalul sa se pronunte asupra acesteia
multumesc!
Nu inteleg cum nu s-a pronuntat tribunalul, daca dvs. mentionati in mesajul initial, citez: "... după ce Tribunalul mi-a anulat contestația deciziei de recalculare a pensiei ... ". Daca v-a anulat contestatia, eu inteleg ca tribunalul s-a pronuntat.

Alte discuții în legătură

Cerere de recalculare la care n-am primit raspuns Adriana68 Adriana68 Am facut o cerere catre Casa de Pensii referitoate la recalcularea pensiei inca din data de 15 mai 2011. Nici pana in data de azi n-am primit raspuns si in ... (vezi toată discuția)
Decizia de recalculare a fost anulata de instanta. poate fi emisa o decizie de revizuire? sejc sejc Dosar 3596/114/2011. Instanta de fond tribunalul Buzau. Recurs curtea de apel Ploiesti. Am fost pensionar militar in baza legii 164/2001. In decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare clau1858 clau1858 Buna ziua Vreau sa fac o contestatie in anulare la o decizie de recurs data de un complet de judecata al curtii de apel. Pe scurt am avut un dosar de ... (vezi toată discuția)