avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare contestație decizie recalculare pensie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare contestație decizie recalculare pensie

Ce se mai poate face după ce Tribunalul mi-a anulat contestația deciziei de recalculare a pensiei și mia respins cererea de reexaminare ca neîntemeiată, fără cale de atac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca inca sunteti inca in termenul de contestatie, consider ca puteti depune alta.
Deoarece am făcut cererea prin mandatar, actele de procedură îi sunt comunicare acestuia și încă nu am reușit să-mi fac copii dar am înțeles că mandatarul trebuia să depună o procură specială și nu a depus-o. Vă mulțumesc!

-eliminare citate-
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de recalculare la care n-am primit raspuns Adriana68 Adriana68 Am facut o cerere catre Casa de Pensii referitoate la recalcularea pensiei inca din data de 15 mai 2011. Nici pana in data de azi n-am primit raspuns si in ... (vezi toată discuția)
Decizia de recalculare a fost anulata de instanta. poate fi emisa o decizie de revizuire? sejc sejc Dosar 3596/114/2011. Instanta de fond tribunalul Buzau. Recurs curtea de apel Ploiesti. Am fost pensionar militar in baza legii 164/2001. In decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare clau1858 clau1858 Buna ziua Vreau sa fac o contestatie in anulare la o decizie de recurs data de un complet de judecata al curtii de apel. Pe scurt am avut un dosar de ... (vezi toată discuția)