avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Martor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Martor

Bună ziua, sunt martorul fiului meu într-un proces civil de obținere a programului de vizita minori iar programul va avea loc la domiciliul meu. La ce întrebări să mă aștept și dacă pot fi asistat de un avocat?
Cel mai recent răspuns: sava_vas2@yahoo.com , utilizator 20:14, 29 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
La orice intrebari legate de dreptul de vizitare si la conditiile in care va sta minorul.
Nu aveti dreptul la avocat cand depuneti marturie in calitate de martor.
Marturia se depune sub prestare de juramant asa ca ma intreb ce ar trebui sa faca un avocat?
Eventual consultati-va cu avocatul fiului inainte de sedinta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate nelamurile dvs ar trebui lamurite de av care va reprezinta fiul.Este chiar recomandat sa discutati inainte pentru a cunoadte ce aspecte trebuiesc punctate.
Mulțumesc frumos

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Toate nelamurile dvs ar trebui lamurite de av care va reprezinta fiul.Este chiar recomandat sa discutati inainte pentru a cunoadte ce aspecte trebuiesc punctate.

Vă mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audierea martorilor razvan1649 razvan1649 Intr-un proces de divort martorii paratei si parata urmeaza sa depuna marturie, dar cum se mai pot audia acestia de catre reclamant, daca la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu conjugal GeorgeHans GeorgeHans Sotia mea a parasit domiciliul conjugal impreuna cu fetita mea de numai 5 luni...a luat tot ce era al ei din casa,a luat lucruri de ale mele primite de la ... (vezi toată discuția)
Ma reprezint singura pt incredintare minor anna_mama_singura anna_mama_singura Buna seara, As dori sa ma sfatuiti ce sa fac sa nu gresesc la proces avand in vedere ca ma reprezint singura.Am o fetita de 2ani jumatate si de 7 luni e la ... (vezi toată discuția)