avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Gabiaaa

Activitate Gabiaaa

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In nicio situatie nu puteti fi obligata sa efectuati acest test.

Si atunci ce se va intampla ? Se va deschide o ancheta pentru acest caz sau este mult prea mic prejudiciul .. sunt panicata si vreau sa aflu. Mulțumesc
Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema de par. Am mers toate 4 la adiministratorul căminului pentru a încerca sa rezolvam situația, răspunsul acestuia fiind ca o sa cheme poliția cu testul poligraf. Se poate ajunge din aceasta situație la testul poligraf ?Pot refuza testul poligraf ? Sunt o persoana foarte emotiva si care se panicheaza repede si imi e teama ca il voi pica deși nu am nicio vina. Mulțumesc.
Discuție Poligraf
Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema de par. Am mers toate 4 la adiministratorul căminului pentru a încerca sa rezolvam situația, răspunsul acestuia fiind ca o sa cheme poliția cu testul poligraf. Se poate ajunge din aceasta situație la testul poligraf ?Pot refuza testul poligraf ? Sunt o persoana foarte emotiva si care se panicheaza repede si imi e teama ca il voi pica deși nu am nicio vina. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Test poligraf
Deci sa inteleg ca pentru un prejudiciu atat de mic nu se va intampla nimic.
Discuție Test poligraf