avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test poligraf

Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema de par. Am mers toate 4 la adiministratorul căminului pentru a încerca sa rezolvam situația, răspunsul acestuia fiind ca o sa cheme poliția cu testul poligraf. Se poate ajunge din aceasta situație la testul poligraf ?Pot refuza testul poligraf ? Sunt o persoana foarte emotiva si care se panicheaza repede si imi e teama ca il voi pica deși nu am nicio vina. Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Gabiaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabiaaa , utilizator 11:35, 10 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia poate sa o cheme.
Testul poligraf nu il poate cere administratorul ci numai organele de cercetare penala/instanta.
Data fiind valoarea presupusului prejudiciu, costurile unui test poligraf nu sunt justificate.
Deci sa inteleg ca pentru un prejudiciu atat de mic nu se va intampla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poligraf Gabiaaa Gabiaaa Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema ... (vezi toată discuția)
Furt în cămin studențesc, amenințare cu testul poligraf Gabiaaa Gabiaaa Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema ... (vezi toată discuția)
Explicati-mi va rog ce se poate intampla floricica_1986 floricica_1986 am sa va spun povestea pe scurt... prin luna martie am fost la un chef impreuna cu o prietena de-a mea. de la acel chef a disparut un telefon... Noi am fost ... (vezi toată discuția)