avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt în cămin studențesc, amenințare cu testul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt în cămin studențesc, amenințare cu testul poligraf

Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema de par. Am mers toate 4 la adiministratorul căminului pentru a încerca sa rezolvam situația, răspunsul acestuia fiind ca o sa cheme poliția cu testul poligraf. Se poate ajunge din aceasta situație la testul poligraf ?Pot refuza testul poligraf ? Sunt o persoana foarte emotiva si care se panicheaza repede si imi e teama ca il voi pica deși nu am nicio vina. Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Testul poligraf se dispune de catre procuror si doar in cazuri deosebite.
Nu e cazul sa va panicati.
Daca va stiti nevinovata ... stai linistita.
Nenea ,,ADMINISTRATORELER” e cel mai tare din parcare cand parcarea era goala.
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
acest răspuns util
In nicio situatie nu puteti fi obligata sa efectuati acest test.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In nicio situatie nu puteti fi obligata sa efectuati acest test.

Si atunci ce se va intampla ? Se va deschide o ancheta pentru acest caz sau este mult prea mic prejudiciul .. sunt panicata si vreau sa aflu. Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Gabiaaa, utilizator
Puteti refuza testul poligraf pentru simplul motiv ca nu doriti sa-l efectuati.
acest răspuns util
Daca totusi depune plangere penala, desi nu cred avand in vedere ce reclama, se deschide dosar penal si daca o sa fiti chemata la audiere, mergeti si spuneti adevarul. Nu aveti ce sa patiti daca nu sunt probe care sa va incrimineze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poligraf Gabiaaa Gabiaaa Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema ... (vezi toată discuția)
Test poligraf Gabiaaa Gabiaaa Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema ... (vezi toată discuția)
Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea loredana96 loredana96 cine hataraste ca un invinuit poate sa fie testat cu aparatul poligraf?politia sau instanta?si cum de face acest lucru? (vezi toată discuția)