avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Alllecku

Activitate Alllecku

Buna ziua,
As avea o intrebare cu privire la acordarea sporului de vechime, si anume:
- la data angajarii aveam in campul muncii 9 ani. Pe contractul individual de munca este acel articol in care este precizat ca: "Sporul de 5% este inclus in salariul de baza negociat".
In contractul colectiv de munca scrie: "Salariul cuprinde salariul de baza si, daca este cazul, sporurile sau alte indemnizatii sau adaosuri expres prevazute de lege sau agreate de catre Societate in scris."
- Anul acesta implinesc 10 ani in campul muncii.
Sunt indreptatita sa cer acei 5% aferenti vechimii de 10 ani?

Nu inteleg cum poate angajatorul spune ca in salariul de baza este inclus un spor din viitor.

Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Multumesc
Buna ziua,

Interfata arata minunat, usor de inteles si foarte utila.

Este super utila pentru ca traim intr-o tara unde birocratia este la nivel de cinste si uneori suntem atat de pierduti in detalii incat avem nevoie de un raspuns la obiect, AICI IL GASIM.

Va multumim
Buna ziua,
in urma actului de vanzare cumparare auto, pe cererea de transcriere a autovehicol apare si mentiunea:" Solicit ca pe certificatul de inmatriculare sa fie mentionat si...." Daca aici se trece numele sotiei... se va putea emite asigurarea de tip RCA pe numele ei?
Multumesc
Răspuns la discuția Contract vanzare cumparare auto
Multumesc mult pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Contract vanzare cumparare auto
si o pot inmatricula pe numele meu? Sau o inmatriculez pe numele lui in baza procurii?
Buna ziua,

De curand sotul meu a achizitionat o masina ce urmeaza sa fie inmatriculata pe data de 18 ianuarie 2018. Problema este ca el a fost anuntat de la locul de munca ca trebuie sa plece in delegatie si nu va fi acasa pe data respectiva. Care sunt modalitatile in care pot fi trecuta eu pe certificatul de inmatriculare? Sa trec masina pe numele meu? In prezent pe certificat apare numele fostului proprietar si mentiunea ca a fost instrainat catre sotul meu. Se poate face ceva sau trebuie obligatoriu inmatriculata pe numele sotului si abia apoi sa fac acte sa fie trecuta pe numele meu?

Multumesc