avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare auto

Buna ziua,

De curand sotul meu a achizitionat o masina ce urmeaza sa fie inmatriculata pe data de 18 ianuarie 2018. Problema este ca el a fost anuntat de la locul de munca ca trebuie sa plece in delegatie si nu va fi acasa pe data respectiva. Care sunt modalitatile in care pot fi trecuta eu pe certificatul de inmatriculare? Sa trec masina pe numele meu? In prezent pe certificat apare numele fostului proprietar si mentiunea ca a fost instrainat catre sotul meu. Se poate face ceva sau trebuie obligatoriu inmatriculata pe numele sotului si abia apoi sa fac acte sa fie trecuta pe numele meu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alllecku , utilizator 10:18, 13 Noiembrie 2017
Rezolvati problema cu o procura notariala. Sotul va imputerniceste sa inmatriculati masina. Nu e nimic complicat, se incheie la notar si costa maxim 100 lei.
si o pot inmatricula pe numele meu? Sau o inmatriculez pe numele lui in baza procurii?
In baza procurii ,puteti sa desfasurati acte si actiuni pentru inmatriculare auto fie pe numele sotului sau al dv
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
ynocentta, utilizator
Multumesc mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura auto? smart28 smart28 Salut De curand am achizitionat o masina si avand ceva probleme cu un credit la o banca, am inmatriculat-o pe numele tatalui, insa as avea nevoie sa ies cu ea ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal autovehicul FlorinGiorgian FlorinGiorgian Buna ziua, am achizitionat din Prahova un autovehicul in luna Aprilie 2018 de la un intermediar, acesta a zis ca imi va trimite certificatul fiscal urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare cumpãrare mașinã cu martor, prin mediator. valid sau nu ? vodatudor vodatudor Am cumpărat săptămâna trecută un autotorism de la o persoană care aparent este fiica proprietarului mașinii (mediatorul). Sa încheiat un contract ... (vezi toată discuția)