O expertiza care sa stabileasca daca erati sub influenta substantelor psihoactive si daca era alterata capacitatea de a conduce la momentul depistarii in trafic.
Un coleg a fost prins in trafic si testat cu aparatul drug test,rezultatul fiind pozitiv la cannabis si o posesie mica,nesemnificativa.
A fost condamnat anterior la plata unei amenzi penale,infractiunea fiind aceeasi,doar ca din pricina alcoolului.
Mentionez ca termenul de reabilitare nu a fost indeplinit.
La ce sa se astepte inculpatul?
credeti ca amenda penala este o pedeapsa mai corecta sau este vorba de pedeapsa cu suspendare?
la urma urmei accidentul implica daune materiale pe care le voi achita, iar ca circumstante atenuante deja scrise in declaratie, eu doream sa ma deplasez la o ora tarzie in noapte maxim un km, carosabilul era ud, sunt student la drept si angajat cu norma intreaga.
regretul este evident
In data de 4.11.2017 m am intors din oras cu taxiul si am realizat ca mi-am uitat portofelul intr-un bar din localitatea in care locuiesc.Speriat, m am suit in masina si am plecat sa imi recuperez portofelul.
Bausem,Am facut accident, intrand cu masina intr-o lada frigorifica.Politia a sosit in 3 minute la locul faptei ( cineva a sunat la 112).Am suflat in etilotest si a iesit 0,76.
Am acceptat probele de sange iar acum astept rezultatul.
Lada frigorifica o voi plati maine.
Sunt student la drept in anul 4 la zi, am loc de munca full time , ba chiar prestez ore suplimentare.Am intrebat fosti colegi , care acum lucreaza in politie daca are rost sa platesc analizele, ei mi au spus ca nu are rost deoarece acestea vin in scurt timp.
Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa obtin amanarea aplicarii pedepsei printr-un acord de recunoastere a vinovatiei.Mentionez ca este primul meu contact cu penalul, sunt student, sunt angajat( sunt bine integrat in societate).
Tot ce imi doresc este sa imi pot lua permisul cat mai repede, deoarece am mare nevoie de acesta.