avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un coleg a fost prins in trafic si testat cu aparatul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un coleg a fost prins in trafic si testat cu aparatul drug test,rezultatul ...

Un coleg a fost prins in trafic si testat cu aparatul drug test,rezultatul fiind pozitiv la cannabis si o posesie mica,nesemnificativa.
A fost condamnat anterior la plata unei amenzi penale,infractiunea fiind aceeasi,doar ca din pricina alcoolului.
Mentionez ca termenul de reabilitare nu a fost indeplinit.
La ce sa se astepte inculpatul?
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
zugoza, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Da, ar fi bine sa isi angajeze avocat ca sa pledeze bine pentru el.
La.judecatori nu le prea plac cei care incalca legea penala.dupa condamnare.
Din cate inteleg sunt doua fapte, deci o sa fie 2 dosare, unul sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 336 alin. 2 c.p. care o sa fie instrumentat de Parchetul de pe langa Judecatoria competenta si unul sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 4 din Legea 143/2000, care o sa fie cercetat de DIICOT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua MihaiD96 MihaiD96 Conducere sub influența alcoolui si a dorguri si a aveam asupra me 0.5 de marijuana ce am sa patesc .. (vezi toată discuția)
Condus sub influența substanțelor psihoactive Andrei995 Andrei995 Buna seara, acum aproximativ 24 de ore am fost oprit la un control de rutina, care sa lăsat cu o percheziție și o prelevare de probe biologice... am ieșit ... (vezi toată discuția)