avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Ziua

Conducere sub influența alcoolui si a dorguri si a aveam asupra me 0.5 de marijuana ce am sa patesc ..
Fara antecedente? Ce alcoolemie? Depinde.
Sunt mai multe solutii posibile.
Nu am avut atencedete penale sau alt infracțiuni 0.33 in echilotest si droguri nu stiu ca nu au ajuns analizele
Duca Oana a scris:

Fara antecedente? Ce alcoolemie? Depinde.
Sunt mai multe solutii posibile.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii savarsirii infractiunii prev. de art. 336 alin. 2 cp. si art. 4 din Legea 143/2000.
Pentru a doua infractiune competenta este a DIICOT.
Imi cer scuze dar cam ce mi sar putea întâmpla ar putea sa imi anuleze permisul fac inchisoare ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii savarsirii infractiunii prev. de art. 336 alin. 2 cp. si art. 4 din Legea 143/2000.
Pentru a doua infractiune competenta este a DIICOT.

Daca veti fi condamnat sub aspectul savarsirii infractiunii prev.de art. 336 alin. 2 c.p., vi se anuleaza permisul. Daca nu sunteti recidivist, nu o sa ajungeti la inchisoare. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)
Curiozitate consecințe consum marijuana la volan Mihai28476w6 Mihai28476w6 Ce consecinte sunt daca esti oprit de poliție si ai consumat marijuana (oprit la volan ) multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Un coleg a fost prins in trafic si testat cu aparatul drug test,rezultatul ... zugoza zugoza Un coleg a fost prins in trafic si testat cu aparatul drug test,rezultatul fiind pozitiv la cannabis si o posesie mica,nesemnificativa. A fost condamnat ... (vezi toată discuția)