avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate FAPTABUNA

Activitate FAPTABUNA

In primul rand va urez La multi ani! pentru anul ce a inceput. Am si eu doua lamuriri :
1. Mama mea are o pensie de 1000 de lei dupa 21 de ani de munca si aprox. 740 lei pensie de vaduva veteran de razboi, doresc sa stiu daca are dreptul la ajutorul de incalzire (lemne) de la primaria localitatii?
2. Are dreptul la bilete de calatrie gratis de la Casa de pensii ( cele care vin in luna decembrie, pentru anul urmator?
Va multumesc din suflet anticipat pentru raspunsul pe care il astept.
Cum sa procedez pentru a face o donstie?
Vreau sa donez unui nepot de frate o parte din de mi s-a cuvenit dupa succesiune. Cum procedez?
Discuție Despre pensii
Sotul a iesit la pensie in 2017, a lucrat 43 de ani din care 18 ani grupa a II a. As dori sa stiu daca dupa noua lege i se recalculeaza si lui pensia?
Stiu ca dvs. raspundeti pe intelesul tuturor. Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Discuție Despre pensii
Am o adeverinta eliberata de arhiva cu state de plata unde am lucrat in acord. Am iesie la pensie in 2016, pot depune aceasta adeverinta la Casa de pensii pentru recalculare?
Trebuie sa platesc retroactiv, daca am iesit la pensie de aproape 3 ani, pentru sistemul de pensii avand un PFA inchis din data pensionarii ( 2015). Fiind pensionara de batranete.