avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa donez unui nepot de frate o parte din de mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa donez unui nepot de frate o parte din de mi s-a cuvenit ...

Vreau sa donez unui nepot de frate o parte din de mi s-a cuvenit dupa succesiune. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:25, 26 Septembrie 2020
Întocmiti documentația cadastrala pentru imobilul respectiv, va intabulati certificatul de mostenitor, după care îi donati nepotului.
depinde ce vi s-a cuvenit, bunuri mobile, imobile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, tatăl meu (decedat) are un teren agricol.nu am făcut ... Toni77 Toni77 Bună ziua, tatăl meu (decedat) are un teren agricol.Nu am făcut succesiunea și fratele meu vrea sa mi doneze partea lui. Întrebarea este dacă poate sa mi ... (vezi toată discuția)
În anul 1988 a decedat tatăl nostru și în urma dansului a ... Jaetel Jaetel În anul 1988 a decedat tatăl nostru și în urma dansului a rămas un carnet de economii pentru care am deschis taxa de succesiune, dar nu sa făcut taxă de ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire IoanPavel2 IoanPavel2 Buna ziua stimați avocați! As avea o întrebare. Mama mea a murit iar noi ( soțul supraviețuitor și cei 3 copiii ) am făcut succesiunea și am primit ... (vezi toată discuția)