avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate ilaenucamar

Activitate ilaenucamar

am 28 de ani vechime in munca , handicap gradul II ,cat va fi pensia pe caz de boala ?
ce șanse sunt sa strămuți o cauza de la o judecătorie dintr-un orășel de provincie în alta regiune a tarii?
Mulțumesc , voi dovedi ca martorii mint și sper sa fiu și ascultata. e tare greu atunci când vădit nu sunt anchetate aspecte importante ,când rechizitoriul procurorului e întocmit sa fii condamnat iar celorlalți inculpați sa li se prescrie fapta întrucât din 2013 pana în 2016 nu s-a mai lucrat intenționat la dosar .
Va multumesc domnule avocat , adevărul este ca au rămas putini avocați cu adevărat devotați profesiei lor iar domnului avocat pe care l-am avut nu i s-a dat voie în instanta sa pună prea multe întrebări. voi depune plângere penala pentru mărturie mincinoasa , am dovezi și voi merge mai departe chiar dacă va fi ultimul lucru pe care-l voi face !
trăim în România ,stat de drept în care potrivit Constituției sunt prevazute drepturile cetățenilor acestei tarii . E doar o mare minciuna ! am atras atenția asupra declarațiilor mincinoase ale martorilor nimeni nu ma asculta . ce pot face în acest caz? Unde sa ma duc ? Cui sa cer ajutorul?
Atentie: nu declarati niciun lucru de care sunt sunteti absolut sigur!
nu înțeleg,adica acest lucru nu-l declar? atunci cum demonstrez ca martorul minte ?sau acest lucru il voi spune in fata judecatorului daca ajung acolo ,ca la Politie, fiind un orasel mic binenteles ca va fi numit acelasi politist care i-a protejat in faza de cercetare penala si care nu a vrut sa faca ancheta in mod corect ,nu numai el ci si procurorii care s-au perindat ,eu facusem un autodenunt la Bucuresti fapt ce i-a nemultumit pe cei de aici .
unde depun plângerea penala împotriva martorilor din dosar pentru mărturie mincinoasa și cum trebuie formulata aceasta plângere?
Discuție pensie de boala
am 50 de ani ,vechime în munca am 25, nu mai am un rinichi ,în mai puțin de 3 săptămâni mi s-a scos rinichiul și colecistul. Sunt cadru didactic ,fac naveta zilnic 24 de Km, iarna e foarte greu ,am probleme cu celalalt rinichi,la comisie mi-au spus ca nu ma încadrez în grad de handicap( oare de ce ?) ,pot sa ma pensionez pe caz de boala? care va fi pensia pe care as putea primii și dacă pierd titularizarea în învățământ în condițiile în care voi fi în măsură sa ma întorc
indivizii au luat credite de la banca cu acte false , ajutați de operatorii bancarii ,ajutați de un bun"'' polițist '', procurorii s-au schimbat și nu au făcut nimic în dosar ,am adus probe ,am solicitat poligraful ,dar nimeni nu a dorit sa se afle adevărul,judecătorul s-a deplasat aproape 40 de Km sa I-mi înmâneze PERSONAL Rezoluția procurorului . cu același domn judecător am pierdut 2 procese . în instanta întrebările sunt adresate martorilor ,foști inculpați pentru care s-a hotărât "clasarea cauzei având ca obiect infracțiunea de înșelăciune prevazuta de art 215 alin 1,2 și 3 cod penal 1969 cu aplicare art 5 întrucât fapta nu este prevazuta de legea penala '' într-o asa maniera încât par cele mai nevinovate persoane ,este clar ca sunt încurajate de instanta sa facă acest lucru am dovezi ca aceste persoane mint dar nu i-mi este permis sa ma apar ce sa fac ?