avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala marturie mincinoasa

unde depun plângerea penala împotriva martorilor din dosar pentru mărturie mincinoasa și cum trebuie formulata aceasta plângere?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:47, 6 Decembrie 2017
Va duceti la Politie si povestiti asta politistilor, ei redacteaza plangerea si o semnati. Atentie: nu declarati niciun lucru de care sunt sunteti absolut sigur!
Atentie: nu declarati niciun lucru de care sunt sunteti absolut sigur!
nu înțeleg,adica acest lucru nu-l declar? atunci cum demonstrez ca martorul minte ?sau acest lucru il voi spune in fata judecatorului daca ajung acolo ,ca la Politie, fiind un orasel mic binenteles ca va fi numit acelasi politist care i-a protejat in faza de cercetare penala si care nu a vrut sa faca ancheta in mod corect ,nu numai el ci si procurorii care s-au perindat ,eu facusem un autodenunt la Bucuresti fapt ce i-a nemultumit pe cei de aici .
Autodenunt inseamna ca v-ati denuntat pe dvs. inseva. Nu puteti face autodenunt in numele altcuiva.

Pe scurt: daca declarati lucruri care se dovedesc in mod obiectiv false, dvs. puteti fi condamnat penal pentru acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie politie. chris_d chris_d Buna ziua. Ce mi se poate intampla daca sesizez organele de urmarire penala in legatura cu faptul ca o declaratie a mea data la politie ar fi putut fi ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ContSters142651 ContSters142651 Luna trecuta am reclamat postarita de la mine din sat pt nerespectarea programului de lucru, comportament obraznic si amenintari.....Aceasta ca sa se razbune ... (vezi toată discuția)
Declaratii false si martori mincinosi - procedura plangere catacata2011 catacata2011 Buna seara! Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de martori care au mintit in instanta si pot face dovada. Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)