indivizii au luat credite de la banca cu acte false , ajutați de operatorii bancarii ,ajutați de un bun"'' polițist '', procurorii s-au schimbat și nu au făcut nimic în dosar ,am adus probe ,am solicitat poligraful ,dar nimeni nu a dorit sa se afle adevărul,judecătorul s-a deplasat aproape 40 de Km sa I-mi înmâneze PERSONAL Rezoluția procurorului . cu același domn judecător am pierdut 2 procese . în instanta întrebările sunt adresate martorilor ,foști inculpați pentru care s-a hotărât "clasarea cauzei având ca obiect infracțiunea de înșelăciune prevazuta de art 215 alin 1,2 și 3 cod penal 1969 cu aplicare art 5 întrucât fapta nu este prevazuta de legea penala '' într-o asa maniera încât par cele mai nevinovate persoane ,este clar ca sunt încurajate de instanta sa facă acest lucru am dovezi ca aceste persoane mint dar nu i-mi este permis sa ma apar ce sa fac ?
tgeorgescu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nimeni nu poate fi obligat sa se supuna testarii cu poligraful, iar cine admite sa se supuna testarii cu poligraful are de a face cu urmatoarea problema: daca testarea e in avantajul suspectului, procurorii se fac ca nu e valabila, daca e in dezavantajul suspectului procurorii cauta sa arate ca e valabila.