DanielaGratiela a scris:
Mă serviți vă rog cu denumirea materialului didactic al autorilor consacrati Udroiu si A.Boroi, aș dori să cumpăr măcar una din ele.
Desigur, sunt arhicunoscutele Drept penal - parte speciala, numai ca dpmdv v-as face si urmatoarele precizari, pe langa faptul ca sunt vreo 90 lei una si 140 lei cealalta, o singura lucrare
nu va este suficienta intr-o motivare corespunzatoare. Spre exemplu in afara de cei doi mai sus mentionati eu mai am si Hotca si Ciobanu, insa s-ar putea sa va ajute si chestiuni mai ieftine gen
Cod penal comentat sau
Tabel de corespondente Ncp - Cp 1968.
Ideal este sa nu le comandati pe net, ci sa mergeti
in librarie si sa deschideti cartea cu mana si sa vedeti daca exista in ea exact ce va intereseaza (cel putin eu asa fac).
DanielaGratiela a scris:
Am epuizat căutările pe google și nu am găsit Decizii ICCJ, ori soluții (jurisprudența) cu privire la fapta in sine ori fapte similare.
Nu este exclusa nici varianta in care nu ati cautat unde trebuie, insa nu vreau sa ma transform intr-un
pater familias care da sfaturi si indicatii. :)
DanielaGratiela a scris:
[...], dar organele judiciare nu doresc să accepte că este înșelăciune.
Cu privire la acest aspect este greu de dat cu parerea fara sa stim in ce a constat fapta, insa asa ca fapt divers, pana in ce stadiu s-a ajuns in urmarirea penala (?), s-a pus in miscare actiunea penala (?) sau macar s-a dispus continuarea urmaririi penale fata de suspect?