Buna seara.Va multumesc din suflet pt raspunsul rapid. Indraznesc sa va mai pun o intrebare, pt ca sunt total pe dinafara despre acest subiect si nu am inteles exact totul..Daca inchiriez un spatiu (comercial,fiind la parter , bloc de locuinte) iar proprietarul spatiului nu are sau este expirat (din cate am inteles, a avut undeva prin 2011) avizul PSI, (nu stiu daca ma exprim corect, ma refer la acel document care se afiseaza in caz de incendiu etc, iesirea de urgenta, etc), trebuie ca agentia sa isi procure acest document? Multumesc!
Buna ziua.Pentru activitatea de: Agentie pariuri sportive si slot machine, este nevoie de aviz si/sau autorizatie de la PSI,ISU,SSM?
Daca de ex.agentia isi va desfasura activitatea prin contract de inchiriere,intr-un mic centru comercial sau o cladire cu spatii comerciale in care proprietarul sustine ca:
1: a primit negatie pt intreaga cladire,dar un alt spatiu din cladire a obtinut separat aviz , sau
2: proprietarul micului centru comercial sustine ca a depus cerere de 1 an,dar inca nu au primit raspuns,
este posibil ca agentia sa isi depuna separat cereri pt obtinerea acestor avize/autorizatii doar pt spatiul in care isi desfasoara activitatea?
Multumesc anticipat.
Buna ziua. Sunt nedumerita in ce privesc furnizorii de televiziune din Ro. Aproape toti au in grila doar canale sport romanesti, nimic din afara. Intrebarea mea este: daca am posibilitatea sa imi aduc o firma din Europa, de ex Germania, care prin intermediul unui contract voi putea difuza in Agentia de pariuri canale sport spre ex din Germania, ( Bundesliga sa zicem) , fie acesta prin intermediul online sau satelit, este vreo lege care sa imi interzica acest lucru? Am voie pe teritoriul Romaniei, printr-un contract cu furnizorul, sa difuzez practic acele canale din strainatate? De exemplu, cand se va juca liga 2a Spania, pe BeIn la Liga 2, pot pune acel canal la tv?