avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Aviz/Autorizatii PSI, ISU, SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Aviz/Autorizatii PSI, ISU, SSM

Buna ziua.Pentru activitatea de: Agentie pariuri sportive si slot machine, este nevoie de aviz si/sau autorizatie de la PSI,ISU,SSM?
Daca de ex.agentia isi va desfasura activitatea prin contract de inchiriere,intr-un mic centru comercial sau o cladire cu spatii comerciale in care proprietarul sustine ca:
1: a primit negatie pt intreaga cladire,dar un alt spatiu din cladire a obtinut separat aviz , sau
2: proprietarul micului centru comercial sustine ca a depus cerere de 1 an,dar inca nu au primit raspuns,
este posibil ca agentia sa isi depuna separat cereri pt obtinerea acestor avize/autorizatii doar pt spatiul in care isi desfasoara activitatea?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Nikoll23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nikoll23 , utilizator 20:19, 17 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avizul/ autorizatia ISU se obtine pentru toata locatia. In baza contractului de inchiriere, firma dvs. trebuie introdusa in planul de evacuare in caz de pericol, deoarece caile de acces sunt comune, retelele de distributie apa, gaze, caldura, energie electrica, etc. deservesc intreaga locatie.
Documentatia aferenta firmei dvs. se anexeaza la cea in baza careia s-a obtinut avizul/ autorizatia locatiei si dupa caz, se completeaza documentele deja emise.
Pentru ssm, mediu, sanatate, etc. ati dati declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale de functionare (ati bifat pe formulare), cand ati inregistrat firma la Registrul comertului si la cerere puteti obtine o data cu certificatul de inregistrate si certificate constatatoare pentru fiecare domeniu in parte. Trebuie sa revedeti ce ai bifat ca fiind realizat si sa realizati si in cadrul firmei pentru ca in cazul controlelor inspectorilor din institutiile statului sa nu aveti surprize si sa primiti amenzi contraventionale consistente. Nu aveti nevoie de autorizatii pentru aceste domenii.
Buna seara.Va multumesc din suflet pt raspunsul rapid. Indraznesc sa va mai pun o intrebare, pt ca sunt total pe dinafara despre acest subiect si nu am inteles exact totul..Daca inchiriez un spatiu (comercial,fiind la parter , bloc de locuinte) iar proprietarul spatiului nu are sau este expirat (din cate am inteles, a avut undeva prin 2011) avizul PSI, (nu stiu daca ma exprim corect, ma refer la acel document care se afiseaza in caz de incendiu etc, iesirea de urgenta, etc), trebuie ca agentia sa isi procure acest document? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Nikoll23, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am mentionat deja in mesajul anterior.
Proprietarul trebuie sa detina aviz/ autorizatie ISU-psi pentru toata locatia, inclusiv toate documentele aferente.
In urma inchirierii unui spatiului de o alta firma, toate documentele ce tin de aceasta firma (cazul dvs.) completeaza documentatia initiala si daca este cazul (in urma controlului inspectorilor ISU) se emite un alt aviz/ alta autorizatie.
Am inteles! Multumesc mult pt raspunsul rapid! O seara cat mai frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize pentru i.i. Violetastoica Violetastoica Bună ziua....am infiintat de curînd un II(intreprindere individuală) si pe lîngă certificatul de înregistrare ....autorizația de la DSP si certificatul ... (vezi toată discuția)
Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)
Autorizare psi ioney_p ioney_p Buna ziua ! Mi se cere pentru a obtine acreditare sa am autorizatie PSI. Momentan punctul meu de lucru este intr-o camera de 16-17 mp. Cladirea in care ... (vezi toată discuția)